Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce spune Kremlinul despre testarea lui Putin pentru COVID-19

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин провел встречу с новым правительством РФ
Президент РФ В. Путин провел встречу с новым правительством РФ - Sputnik Moldova
Abonare
Sunt întreprinse toate măsurile pentru protejarea șefului statului rus de orice viruși, a declarat Peskov, fiind întrebat despre testarea lui Putin pentru coronavirus.

CHIȘINĂU, 18 mar – Sputnik. Toate măsurile pentru protejarea de viruși a președintelui Rusiei, Vladimir Putin, sunt întreprinse în regim non-stop, a declarat în fața jurnaliștilor purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

“Tot ce este necesar pentru protejarea președintelui de viruși și alte boli se întreprinde în regim non-stop”, a spus Peskov fiind întrebat dacă șeful statului rus a fost testat pentru coronavirus.

El a mai adăugat că programul de lucru al președintelui este public și aceasta reprezintă cea mai bună dovadă privind starea lui de sănătate.

În Rusia au fost confirmate până în prezent 147 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus. Opt persoane au fost tratate, decese nu sunt înregistrate.

Fluxul de știri
0