Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

România, gata să sprijine Republica Moldova în cazuri de urgență generate de COVID-19

© Sputnik / Miroslav RotariРумыния контрольно пропускной пункт
Румыния контрольно пропускной пункт - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Oleg Țulea, a avut o întrevedere cu ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță.

CHIȘINĂU, 18 mart – Sputnik. Ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Oleg Țulea, s-a întâlnit cu ambasadorul României în țara noastră, Daniel Ioniță. Cei doi oficiali au discutat despre eventualele acțiuni de sprijin din partea României, în cazuri de urgență, în contextul crizei generate de răspândirea COVID-19.

Ion Chicu - Sputnik Moldova
Societate
Președinții de raioane, convocați de premierul Ion Chicu: Vezi care a fost motivul

Astfel, ambasadorul român a reiterat disponibilitatea Guvernului de la București de a excepta Republica Moldova de la interdicția exporturilor de medicamente din România.

Totodată, cei doi au punctat unele priorități ale agendei bilaterale pentru perioada următoare.

Astfel, ambasadorul Ioniță a reafirmat angajamentul României pentru parcursul european al Republicii Moldova, încurajând accelerarea ritmului implementării reformelor în contextul angajamentelor din Acordul de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană.

Fluxul de știri
0