Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cine este noul ministru al Economiei și Infrastructurii

© Sputnik / Miroslav RotariМинистерство экономики и инфраструктуры Республики Молдова
Министерство экономики и инфраструктуры Республики Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Economiei și Infrastructurii are un nou conducător. Acesta a preluat funcția de la Anatol Usatâi.

CHIȘINĂU, 17 mart – Sputnik. Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, l-a prezentat ieri angajaților Ministerului Economiei și Infrastructurii pe noul ministru Sergiu Răilean.

Oleg Țulea, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene - Sputnik Moldova
Societate
Cine este Oleg Țulea, noul ministru de Externe

„Urmează o perioadă dificilă, de aceea trebuie să ne consolidăm forțele și să depunem eforturi maxime pentru a depăși toate provocările și a livra cetățenilor noștri rezultate concrete”, a menționat Chicu.

Noul ministru a menționat că în pofida tuturor greutăților, Ministerul Economiei și Infrastructurii va identifica soluții pentru a obține rezultate imediate, atât în interesul cetățeanului, cât și pentru mediul de afaceri.

În 2006, Răilean a ocupat funția de director financiar la „Tutun-CTC”. În 2011 a fost numit în funcţia de Director general al Întreprinderii de Stat „Centrul Resurselor Informaţionale de Stat „Registru”, instituție care era în subordinea Ministerului Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor condus atunci de Pavel Filip. A ocupat și funcția de director al Agenţiei Servicii Publice în 2017. La 25 iulie, 2019 a fost demis de Guvernul Maia Sandu.

Fluxul de știri
0