Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un moldovean cu COVID-19, adus din România la spitalul Toma Ciorbă, Chișinău - Video

© Photo : Facebook / POMPIERII SMURDPOMPIERII SMURD
POMPIERII SMURD - Sputnik Moldova
Abonare
Un moldovean infectat cu coronavirus a fost adus cu un echipaj SMURD din România. Acesta urmează să fie internat la Spitalul de Boli Infecțioase ”Toma Ciorbă”.

CHIȘINĂU, 17 mart - Sputnik. Un molovean infectat cu COVID-19 a fost adus cu un echipaj SMURD din România în Republica Moldova.

Oamenii se plimbă lângă Turnul Eiffel - Sputnik Moldova
Coronavirus: Estimări sumbre - numărul morților în Franța ar putea ajunge până la 500.000

Persoana a fost preluată de la frontieră de o ambulanță din Cahul si este transportată la spitalu de Boli Infecțioase ”Toma Ciorba”. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de consilierul pe comunicare al Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Cristina Stratulat. 

În țara noastră este în vigoare codul roșu de pericol de îmbolnăvire cu coronavirus. Potrivit ultimelor informații, până la această oră avem 29 de cazuri confirmate de contaminare cu COVID-19. În șase cazuri este vorba de tineri de până la 29 de ani.

În Moldova sunt deschise doar magazinele alimenare și farmaciile. Zborurile pe Aeroportul Internațional Chișinău au fost sistate, iar instituțiile de învățământ - închise. 

Fluxul de știri
0