Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ultimă oră: Parlamentul a votat noua componență a CSM

© Depositphotos.com / JanPietruszkaправосудие
правосудие - Sputnik Moldova
Abonare
Parlamentul a votat în ședinșa de astăzi noua componență a Consiliul Superior al Magistraturii. Iată cine sunt cei patru membri.

CHIȘINĂU, 17 mart - Sputnik. Parlamentul a votat noua componență a Consiliul Superior al Magistraturii cu votul majorității deputaților prezenți în sală. Cei patru membri CSM sunt profesori de drept titulari. Aceștia au fost numiți pe un termen de patru ani. Cei patru candidați au acumulat cele mai multe puncte în cadrul concursului public cu privire la funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii din partea Parlamentului.

  1. Ciugureanu-Mihailuță Carolina- 213 puncte;
  2. Belei Elena- 190 puncte;
  3. Coptileț Valentina- 186 puncte;
  4. Crețu Ion- 156 puncte; 

Правосудие - Sputnik Moldova
Societate
Candidații admiși la etapa finală a concursului pentru CSM din partea Parlamentului
Concursul public s-a desfășurat în condițiile regulamentului cu privire la organizarea și desfășurarea concursului pentru selectarea candidaților la funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii din partea Parlamentului.

În total, au fost depuse 18 dosare pentru participare la concurs, dintre care 17 au fost admise la faza finală. În data de 13 martie s-a desfășurat ultima etapă a concursului fiind vorba despre interviuri cu pretendenții la fotoliile de membri CSM.

Fluxul de știri
0