Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Ultimul bilanţ din Italia: 23.073 cazuri confirmate, 2470 în ultimele 24 ore, 2.158 morţi

© AP Photo / Andrew MedichiniPersonalul Crucii Roșii se pregătește pentru transportul unui pacient cu Coronavirus în timpul unei simulări, Roma
Personalul Crucii Roșii se pregătește pentru transportul unui pacient cu Coronavirus în timpul unei simulări, Roma - Sputnik Moldova
Abonare
Angelo Borrelli, șeful Protecției Civile din Italia, a prezentat noi actualizări privind cazurile confirmate de coronavirus în Italia. Se înregistrează o uşoară scădere a numărului de cazuri, raportat la zilele trecute.

BUCUREŞTI, 16 mart – Sputnik, Doina Crainic. Numărul total de cazuri de infectări cu coronavirus în Italia, număr care include persoanele vindecate, cele infectate și cele decedate, a ajuns la 27.980. În lume, Italia este țara cea mai afectată de Covid-19, după China.

Carantină în Padova - Sputnik Moldova
Moldovenii din Italia: Respectați astăzi restricțiile ca să ne putem îmbrățișa mâine

Șeful Protecției Civile din Italia, Angelo Borrelli, a anunţat astăzi cele mai recente informaţii în tradiționala conferință de presă zilnică.

2.749 de oameni au învins coronavirusul, ceea ce înseamnă cu 414 mai mult decât ieri, potrivit Sputnik Italia. Să reţinem că numărul de persoane vindecate a crescut în comparație cu numărul înregistrat ieri, care a fost de +369.

Există un număr total de 23.073 de pacienți cu coronavirus, ceea ce înseamnă o creștere cu 2.470 de cazuri față de duminică. Cu toate acestea, creșterea, deși este încă mare, este mai mică decât cea înregistrată ieri (+2.853). Pacienții în terapie intensivă sunt 10% din numărul total de cazuri înregistrate, a adăugat Borrelli.

De asemenea, numărul deceselor a scăzut uşor, faţă de creşterea de duminică: +349 de noi victime faţă de +368 înregistrate ieri. În total, Covid-19 a ucis 2.158 în Italia, depășind astfel pragul psihologic de 2000.

Fluxul de știri
0