Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Transportul public nu circulă deloc astăzi în Chișinău: Anunțul Primăriei

© Sputnik / Doina ChiorescuChișinău, martie 2020
Chișinău, martie 2020 - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritățile municipale, dar și cele centrale îi îndeamnă pe oameni să stea în case și să evite locurile aglomerate. Transportul public nu circulă deloc astăzi în Chișinău.

CHIȘINĂU, 14 mart – Sputnik. Circulația transportului public de pasageri din Chișinău este sistată pe parcursul întregii zile de duminică, 15 martie.

Viorica Dumbrăveanu Ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale - Sputnik Moldova
Societate
COVID-19 în Moldova: Numărul celor infectați a rămas de 12 persoane

Decizia a fost luată de Primăria municpiului Chișinău în contextul aplicării măsurilor de protecție pentru prevenirea infectării prin COVID -19. Codul Roșu de pericol de COVID-19 a fost instituit pe 13 martie.

Circulația transportului public va fi reluată luni, 16 martie, dar troleibuzele și autobuzele nu vor avea voie să staționeze în anumite stații din centrul Capitalei.

Astfel, circulația troleibuzelor și autobuzelor ce traversează Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt a fost redirecționată pe str. București, fără ca unitățile de transport să staționeze între străzile A. Pușkin și Ciuflea. De asemenea, troleibuzele care circulă pe strada Ismail nu vor staționa între străzile A. Mateevici și A. Hîjdeu.

Subliniem că transportul public nu va staționa lângă Piața Centrală, a cărei activitate va fi suspendată pe o perioadă nedeterminată de luni, 16 martie.

Serviciile municipale le prezintă scuze cetățenilor și solicită „înțelegere pentru incomoditățile create”.

Fluxul de știri
0