Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Campania „Stăm acasă!” continuă: Cum este dezinfectat Chișinăul

© Sputnik / Miroslav RotariИон Чебан
Ион Чебан  - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Chișinăului, Ion Ceban, informează despre modalitățile prin care Capitala previne răspândirea COVID-19. În această noapte au fost realizate lucrări de dezinfectare a parcurilor.

CHIȘINĂU, 15 mart – Sputnik. Campania ,,Stăm acasă” continuă, spune primarul Chișinăului pe Facebook. Ion Ceban relevă că  transportul public în municipiul Chișinău este sistat pe parcursul zilei de duminică, 15 martie.

Chișinău, martie 2020 - Sputnik Moldova
Societate
Transportul public nu circulă deloc astăzi în Chișinău: Anunțul Primăriei

Luni, 16 martie, transportul public va circula, dar primarul îi îndeamnă pe oameni să iasă în oraș doar dacă merg la muncă sau au o necesitate stringentă.

„Încurajăm lucrul de la distanță, pentru ca nimeni să nu fie nimeni supus riscului”, spune Ion Ceban.

Primarul menționează că în această noapte au fost realizate lucrări de dezinfectare a parcurilor. Continuă dezinfectarea terenurilor de joacă în curțile blocurilor, a incăperilor sanitare, dar și a ușilor, scărilor.

„Acest lucru încă odată trebuie să ne facă să înțelegem că situația este mai gravă decât în cazul unui simplu virus”, subliniază primarul.

„Cu cât mai repede vom izola virusul și vom rupe lanțul de transmitere a infecției cu coronavirus, cu atât mai repede vom reveni la viața noastră obișnuită”, adaugă Ion Ceban.

Primarul le mulțumește tuturor celor care contribuie la susținerea campaniilor de informare și, în mod special, celor care-și oferă ajutorul și se mobilizează.

Fluxul de știri
0