Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Scandal la Piața Centrală: Ce i-a nemulțumit pe oameni

© Sputnik / Miroslav RotariЦентральный рынок
Центральный рынок - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți oameni au făcut scandal în această dimineață la Piața Centrală din Chișinău, după ce le-a fost restricționat accesul pe teritoriul întreprinderii municipale.

CHIȘINĂU, 14 mart - Sputnik. Dimineață cu scandal la Piața Centrală. Reprezentanții pieței au resticționat acesul persoanelor care doresc să facă cumpărături.

Центральный рынок - Sputnik Moldova
Societate
Nemulțumirile primarului Ion Ceban: Ce se va întâmpla cu Piața Centrală din Chișinău

Acest lucru i-a indignat pe cei care au ținut cu tot dinadinsul să-și facă plinul cu produse alimentare. Oamenii au fost nemulțumiți de faptul că în piață aveau voie să intre doar câte 20 de persoane. Aceștia s-au luat la ceartă că reprezentanții administrației pieței. 

Ieri, după ședința Comisiei municipale privind situații excepționale, primarul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat că Piața Centrală își sistează activitatea pe durată nedeterminată, ca parte a măsurilor de prevenire a infectării cu COVID-19. Măsurile restrictive intră în vigoare de luni, 16 martie. Azi pe teritoriul pieţei au acces doar vânzătorii care efectuează lucrări de salubrizare și îşi ridică marfa. Totodată, și alte piețe şi centre comerciale sunt îndemnate să-și sisteze activitatea pentru diminuarea riscurilor.

Fluxul de știri
0