Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nemulțumirile primarului Ion Ceban: Ce se va întâmpla cu Piața Centrală din Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariЦентральный рынок
Центральный рынок - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Capitalei, Ion Ceban, susține că în ultima vreme a primit numeroase plângeri cu privire la activitatea Pieței Centrale din Chișinău.

CHIȘINĂU, 21 ian - Sputnik. Edilul-șef al Chișinăului susține că în urma reclamațiilor privind neregulile în activitatea Pieței Centrale din Capitală le-a cerut instituțiilor de profil să efectueze un audit la întreprindere. 

”Acolo, pentru unii, este raiul pe pământ. Unele persoane în funcții de conducere fac bani la greu și nu știu nici de frica autorităţilor, nici de a oamenilor legii. Sunt nişte detalii picante, aş zice eu, oameni puşi în funcţii pentru anumite scopuri. Au ajuns acolo prin cineva care, cândva, se afla la putere”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook, cu referire la activitatea Pieței Centrale. Primarul nu a precizat însă la cine se referă. 

Edilul-șef al Chișinăului a menționat că viceprimarii responsabili pe domeniile de comerț și urbanism vor verifica legalitatea proceselor de privatizare a unor clădiri, spații ale întreprinderii ”Piața Centrală”, precum și a trotuarelor din perimetrul pieței.

Astfel, primarul susține că  Piața Centrală vor urma mai multe reforme:
1. Perfecționarea sistemului de management la nivel organizațional
2. Reabilitarea și modernizarea infrastructurii de afaceri
3. Managementul eficient al resurselor umane

 

Fluxul de știri
0