Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Noi 14 cazuri de COVID-19 în Rusia

© Photo : Пресс-служба Департамента здравоохранения Москвы / Accesați arhiva multimediaВ Шереметьево усилили санитарный контроль в связи с коронавирусом
В Шереметьево усилили санитарный контроль в связи с коронавирусом   - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În Rusia au fost confirmate 14 noi cazuri de coronavirus, numărul total al persoanelor infectate ridicându-se la 59.

CHIȘINĂU, 14 mar – Sputnik. În Rusia au fost confirmate 14 noi cazuri de coronavirus. Noua persoane sunt din Moscova, una din regiunea Moscova, una din Sankt Petersburg, doi din regiunea Kemerovo și una din regiunea Kaliningrad.

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Toma Ciorbă - Sputnik Moldova
Societate
Încă 4 cazuri de COVID-19 în Moldova: Bilanțul a ajuns la 12 bolnavi

În ultimele două săptămâni aceștia au vizitat țări cu o situație epidemiologică precară. Totul cercul de persoane cu care au contactat cei infectați au fost plasați în carantină.

În acest fel, în Rusia numărul total al celor contaminați a ajuns la 59 de persoane. Dintre acestea, 56 de cazuri Covid-19 au fost înregistrate la cetățeni ruși, două – la cetățeni chinezi și unul la un cetățean al Italiei. Între timp, s-au însănătoșit doi cetățeni chinezi și un rus.

Totodată, au fost externate persoanele evacuate din Japonia, cetățeni ruși de pe nava Diamond Princess.

Fluxul de știri
0