Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un tânăr din Chișinău a convins două minore să se prostitueze - iată ce a pățit

© AP Photo / Franka BrunsProstitution
Prostitution - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr în vârstă de 20 de ani este învinuit de traficarea unor minore în scop de exploatare sexuală.

CHIȘINĂU, 13 mart - Sputnik. Un tânăr din Chișinău în vârstă de 20 de ani a ajuns pe banca acuzaților, fiind învinuit că a obligat două minore să se prostitueze. 

Historical sexual abuse revealed by adults in England and Wales - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor: O adolescentă de 17 ani, drogată și obligată să se prostitueze

Potrivit Procuraturii Generale, ambele aveau vârsta de 16 ani. Tânărul ar fi cunoscut-o pe una dintre adolescente într-un parc, unde acesta muncea în calitate de vânzător ambulant, iar cu cea de-a doua victimă avea o relație de prietenie. 

Oamenii legii spun că inculpatul a profitat de situația financiară precară în care se aflau cele două minore și le-a îndemnat să se prostitueze. Tot el le-a transportat la clienții care le așteptau. 

După ce tânărul a fost reținut, victimele au fost consultate de către un psiholog. Ambele studiază la un colegiu din Capitală. 

Tânărul se află acum în arest preventiv, iar dosarul în care este învinuit de trafic de copii a fost deja transmis în instanța de judecată. El nu-și recunoaște vina.

Învinuitul riscă acum până între 15 și 20 de ani de închisoare sau chiar detenție pe viață.

Fluxul de știri
0