Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: O adolescentă de 17 ani, drogată și obligată să se prostitueze

© Photo : Alexas_FotosHistorical sexual abuse revealed by adults in England and Wales
Historical sexual abuse revealed by adults in England and Wales - Sputnik Moldova
Abonare
O adolescentă de 20 de ani ar putea sta ani grei în pușcărie pentru fapta pe care săvârșit-o. Aceasta a fost reținută.

CHIȘINĂU, 6 mar – Sputnik. O tânără de 20 de ani a fost plasată în arest pentru 30 de zile. Aceasta este învinuită pentru exploatarea sexuală în scop comercial a unei adolescente de 17 ani.

Procuratura Generală informează că învinuita a recrutat adolescenta să presteze servicii sexuale, la începutul anului 2020, prin intermediul rețelelor sociale. În urma investigațiilor s-a descoperit că atât învinuita, cât și victima, prestau serviciile într-un apartament pe care îl închiriau, dar și în alte locuri la solicitarea clienților.

Bordel - Sputnik Moldova
Societate
Sclavie sexuală: Cum au ajuns mai multe tinere din Moldova prostituate în Turcia

După recrutare, fata de 17 ani a fost determinată să se drogheze și să întrețină relații sexuale cu clienții. Aceștia apelau în baza publicității de pe internet care conținea și imagini ale minorei traficate. Zilnic, adolescenta urma să deservească până la 7 clienți.

„După prestarea serviciilor, adolescenta era deposedată de mijloacele bănești acumulate, din motivul pretins că aceasta era scutită de achitarea costului alimentației, chiriei și stupefiantelor”, informează Procuratura Generală.

Bănuita a fost plasată în arest preventiv, pentru 30 de zile.

Pe acest caz a fost inițiat un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de trafic de copii. Pentru fapta comisă, legea prevede o pedeapsă cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenție pe viață.

Fluxul de știri
0