Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Așa cum nu i-ai mai văzut: Trupa AKORD impresionează cu o nouă producție muzicală - Video

© Sputnik / Miroslav RotariIurie Bădicu
Iurie Bădicu - Sputnik Moldova
Abonare
Lansare spectaculoasă: în prima lună a primăverii, băieții de la AKORD - Igor Sîrbu și Eduard Malareu - își surprind fanii cu o nouă piesă de dragoste și un videoclip deosebit.
podcast - akord unde unde

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", producătorul trupei AKORD, Iurie Badicu, a oferit detalii curioase despre o lansare recentă. Piesa "Unde, Unde" și videoclipul acesteia a apărut pe rețelele de socializare în data de 11 martie, dar deja a reușit să cucerească inimile fanilor, adunând peste zece mii de vizualizări.

"Rezultatele și reacțiile sunt foarte bune, chiar depășesc așteptările noastre. Ne bucurăm că a ieșit un produs atât de bun, cu elemente mai extravagante și mai senzuale pe alocuri", a declarat producătorul trupei AKORD.

La apariția acestei piese au muncit mai mulți oameni talentați, astfel că rezultatul nu are cum să nu fie pe măsura așteptărilor. La muzica au lucrat Iurie Badicu, Dara, Eduard Malareu, Igor Sârbu şi Cătălin Caragea, iar versurile îi aparțin producătorului trupei Iurie Badicu. Orchestrația și conceptul de producție au fost realizate de Eugen Doibani, iar videoclipul îi aparține renumitului regizor moldovean Roman Burlaca.

Noua creație din această primăvară are un viitor promițător, susține Badicu. Producătorul este convins că piesa va ajunge în topurile muzicale din țara noastră.

"Industria muzicală are nevoie de producții noi, de hituri și șlagăre. Noi ne străduim să facem aceste lucruri pentru oameni", a conchis el.
Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.
Fluxul de știri
0