Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția de Frontieră: Precizări privind închiderea a două puncte de trecere a graniței

© Sputnik / Miroslav Rotariтаможня Скулень
таможня Скулень - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentanții Poliției de Frontieră au făcut precizări pentru Sputnik Moldova, cu referire la închiderea punctelor de trecere Cahul-Oancea și Lipcani-Rădăuți-Prut.

CHIȘINĂU, 13 mart - Sputnik. Ofițerul de presă al Poliției de Frontieră din Republica Moldova, Raisa Novițchi, a declarat pentru Sputnik Moldova că în aceste momente toate punctele de trecerea a graniței activează în regim normal, inclusiv Cahul-Oancea și Lipcani-Rădăuți-Prut, despre care ieri autoritățile române au declarat că vor fi închise.

Coronavirus - Sputnik Moldova
În ce stare sunt persoanele infectare cu coronavirus - Precizările autorităților

”Nu am fost până în prezent înștiințați oficial despre închiderea celor două puncte de trecere. Ambele activează în regim normal. Atunci când activitatea lor va fi suspendată, vom anunța acest lucru printr-un comunicat de presă”, a declarat Raisa Novițchi.

Joi, ministrul român de Interne, Marcel Vela, a anunțat că în cadrul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență s-a decis închiderea mai multor puncte de trecere a frontierelor cu Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Serbia și Moldova, inclusiv Cahul-Oancea și Lipcani-Rădăuți-Prut.

Oficialul a precizat că sunt necesare mai multe resurse pentru a gestiona situația la punctele de frontieră cu trafic majorat, iar cele vizate înregistrează trafic mai mic.

Fluxul de știri
0