Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Măsuri sporite de securitate în ziua alegerilor: Decizia luată de CEC

© Sputnik / Miroslav RotariЦИК
ЦИК  - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia Electorală Centrală anunță măsuri sporite de securitate în ziua alegerilor parlamentare noi din 15 martie, în contextul prevenirii răspândirii noului coronavirus.

CHIȘINĂU, 13 mart – Sputnik. Toate localurile unde vor fi amenajate secțiile de votare pentru alegerile parlamentare noi vor fi dezinfectate.

Spital - Sputnik Moldova
Societate
Ultima oră: O mamă cu copil, suspecți de coronavirus, au fugit din spital - Detalii

O decizie în acest sens a fost emisă de Comisia Electorală Centrală și transmisă tuturor organelor electorale din circumscripția electorală uninominală nr.38, municipiul Hâncești. În circulara CEC este precizat că se interzice aplicarea tifonului pe mânerele ușilor de la sediile respective.

Președinții birourilor electorale ale secțiilor de votare vor trebuie să asigure ordinea în localul de votare și în spațiul din preajmă. Totodată, va trebui prevenită aflarea într-un singur loc a unui număr mai mare de 50 de persoane.

CEC atenționează că toate acțiunile se vor întreprinde fără a restricționa dreptul alegătorilor de a participa la alegeri. Amintim că duminică, 15 martie, au loc alegeri parlamentare noi în circumscripția electorală nr. 38 din municipiul Hâncești.

Fluxul de știri
0