Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată care va fi soarta meciurilor de fotbal ale echipei naționale cu Andorra și Rusia

© Sputnik / Miroslav RotariМатч "Сперанца" - "Нефтчи"
Матч Сперанца - Нефтчи  - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Educației a anunțat condițiile în care se vor desfășura cele două meciuri amicale ale echipei naționale cu Andorra și Federația Rusă.

CHIȘINĂU, 11 mart - Sputnik. Meciurile de fotbal ale echipei naționale a Republicii Moldova cu Andorra și Federația Rusă se vor juca fără spectatori. Anunțul a fost făcut de Ministerul Educației, după o întrevedere a ministrului Corneliu Popovici și a secretarului de stat în domeniul tineret și sport, Ion Gheorghiu, cu președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco. 

”S-a decis  ca meciul amical dintre Republica Moldova și Andorra programat pentru 26 martie, orele 19:45, în incinta Arenei Mici a Complexului Sheriff, Tiraspol, și meciul amical dintre Republica Moldova și Federația Rusă, programat pentru 31 martie, orele 19:45, în incinta Stadionului Zimbru din municipiul Chișinău, să se dispute cu porțile închise, fără spectatori”, anunță Ministerul printr-un comunicat.

Матч между сборными Молдовы и России в отборе на Евро-2016 футбол - Sputnik Moldova
Sport
Meciul amical Moldova-Rusia ar putea fi amânat - detalii
Ministerul Educației precizează că ambele meciuri de fotbal vor fi transmise în direct.

Amintim că Ministerul Educației a emis un ordin care interzice organizarea și desfășuarea manifestărilor sportive/antrenamentelor/întrunirilor în masă în instituțiile sportive din țară, cu participarea unui număr mai mare de 50 de persoane, până pe 1 aprilie 2020.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării reiterează importanța respectării măsurilor de protecție și prevenire a răspândirii infecție cu virusul Covid-19 emise de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Agenția Națională pentru Sănătate Publică și Organizația Mondială a Sănătății.

Fluxul de știri
0