Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Meciul amical Moldova-Rusia ar putea fi amânat - detalii

© Sputnik / Miroslav RotariМатч между сборными Молдовы и России в отборе на Евро-2016 футбол
Матч между сборными Молдовы и России в отборе на Евро-2016 футбол - Sputnik Moldova
Abonare
Federația Moldovenească de Fotbal va discuta problema organizării meciului amical cu echipa națională a Rusiei, care urma să aibă loc la data de 31 martie.

CHIȘINĂU, 10 mart - Sputnik. Președintele de onoare al Federației Moldovenești de Fotbal, Pavel Cebanu, a declarat pentru RIA Novosti că în viitorul apropiat va discuta cu actualul șef al Federației Leonid Oleinicenko soarta meciului de verificare cu ​​echipa rusă.

Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a declarat, marți, că orice evenimente de masă sunt interzise temporar în țară din cauza răspândirii infecției cu coronavirus.

Echipa națională de fotbal a Rusiei urma să aibă un meci de verificare cu echipa Moldovei pe 31 martie, la Chișinău, în vederea pregătirilor pentru Campionatului European.

"Meciul este înregistrat de FIFA, este aproape un joc oficial, teoretic ar trebui să aibă loc. Trebuie să discutăm toate aspectele cu actualul președinte, am vorbit azi dimineață, dar nu am auzit nimic de genul acesta. Totul poate fi, inclusiv amânarea. Să vedem cum se desfășoară evenimentele. Totul va fi clar mai aproape de meci, astăzi îl pot anula și, după o săptămână, de exemplu, să-l permită", a declarat Cebanu la telefon.

"Înainte de asta, la noi erau alte boli, dar acum au bătut alarmă, se pare că problema este gravă", a subliniat Cebanu.

După ce Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a decis astăzi ”anularea manifestărilor publice în masa, conform recomandărilor OMS”, Federația Moldovenească de Fotbal a decis să amâne punerea în vânzare a biletelor pentru meciul amical Moldova–Rusia.

FMF susține că va anunța ulterior ziua în care vor fi scoase din nou în vânzare biletele.

Fluxul de știri
0