Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un moldovean din Italia, în comă din cauza coronavirusului: Soția lui oferă detalii- Audio

© AP Photo / Andrew MedichiniPersonalul Crucii Roșii se pregătește pentru transportul unui pacient cu Coronavirus în timpul unei simulări, Roma
Personalul Crucii Roșii se pregătește pentru transportul unui pacient cu Coronavirus în timpul unei simulări, Roma - Sputnik Moldova
Abonare
Un moldovean în vârstă de 48 de ani, stabilit în Italia, s-a îmbolnăvit de coronavirus și se află acum în comă indusă. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către soția lui, care este izolată la domiciliu.

CHIȘINĂU, 10 mar - Sputnik. Un cetățean moldovean în vârstă de 48 de ani, stabilit împreună cu soția sa în suburbia milaneză Cinisello Balsamo, a fost diagnosticat cu COVID-19.

Оператор лаборатории, носящий защитное снаряжение, проводит испытания в исследовательской лаборатории  - Sputnik Moldova
Societate
Încă două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în Moldova
După mai multe zile în care s-a luptat cu boala, starea bărbatului s-a înrăutățit. Astfel, el a fost internat în secția terapie intensivă a Spitalului Bassini din aceeași localitate și se află acum în comă indusă. 

Soția lui se află acum izolată la domiciliu. Femeia, care este cetățeană a Ucrainei, a oferit detalii pentru Sputnik Moldova, dar a cerut să-i fie păstrat anonimatul.

Ambii soți sunt stabiliți de mai mult timp în Italia, unde și-au procurat o locuință. Femeia susține că panica s-a întețit în ultimele zile în Italia, după ce numărul celor infectați a crescut simțitor, precum și numărul celor decedați din cauza complicațiilor provocate de coronavirus. 

Anterior s-a aflat despre alte două cetățene ale Republicii Moldova, stabilite în nordul Italiei, care s-au îmbolnăvit de coronavirus după ce au intrat în contact cu persoane infectate. Ambele se află izolate la domiciliu. 

Fluxul de știri
0