Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Marina Tauber, despre ”tentativa” de excludere a candidatului Șor din cursa electorală

© Sputnik / Miroslav RotariTauber Marina
Tauber Marina - Sputnik Moldova
Abonare
Deputata din partea partidului Șor Mariana Tauber a venit cu câteva precizări referitor la ”tentativa” de excludere a candidatului partidului Șor din cursa electorală de la Hâncești.

CHIȘINĂU, 10 mart - Sputnik. Reprezentanții partidului ȘOR consideră că unii membri ai Comisiei Electorale Centrale ar fi contribuit la ”tentativa” de excludere a candidatului din partea Partidului Șor Vitalie Balinschi din competiția electorală.

”Noi, deputații partidului Șor condamnă hotărârea abuzivă și vădit ilegală a Comisiei Electorale Centrale privind cererea de anulare a înregistrării în campania electorală pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești a candidatului nostru Vitalie Balinschi”, a spus deputatul Marina Tauber în Parlament.  

Sedinta Parlamentului - Sputnik Moldova
Politică
Ce i-a spus Zinaida Greceanîi lui Ilan Șor și de ce s-a indignat Maria Ciobanu
Tauber l-a acuzat și pe Igor Dodon că ar fi implicat în această ”tentativă” de excludere a candidatului din partea partidului Șor din curs electorală și că ar fi influențat membrii CEC. 

 

Anterior, membrii partidului ȘOR au acuzat actuala guvernare ca ar fi încercat sa-l elimine de Vitalie Balinschi din cursa electorală, iar candidatul din partea partidului socialiștior ar fi corupt alegătorii.

Curtea de Apel Chişinău examinează astăzi demersul Comisiei Electorale Centrale (CEC) privind anularea înregistrării în campania electorală pentru alegerile parlamentare noi din Hânceşti a candidatului Partidului Şor, Vitalie Balinschi. Reprezentanţii CEC susţin că Vitalie Balinchi, candidatul Partidul Şor la alegerile din Hânceşti, nu a respectat legislaţia electorală în contextul utilizării de către concurentul electoral a fondurilor financiare şi materiale declarate. 

Fluxul de știri
0