Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce i-a spus Zinaida Greceanîi lui Ilan Șor și de ce s-a indignat Maria Ciobanu

© Sputnik / Rodion ProcaSedinta Parlamentului
Sedinta Parlamentului - Sputnik Moldova
Abonare
Ziua Internațională a Femeii și ziua de naștere a lui Ilan Șor - „Înviorarea” din debutul ședinței plenare a Parlamentului din 6 martie a fost prilejuită de aceste ocazii.

CHIȘINĂU, 6 mar – Sputnik. Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a anunțat în debutul ședinței plenare din 6 martie că astăzi își sărbătorește ziua de naștere deputatul Ilan Șor, care a fugit din Republica Moldova, fiind dat în căutare internațională.

Deputații în ședință - Sputnik Moldova
Politică
Dezvăluirile unui deputat: Cineva dorește o „alianță Șor-Candu-Sandu” – Video

„Astăzi își sărbătorește ziua de naștere Ilan Sor. Îl așteptăm acasă, să-l felicităm”, a spus Zinaida Greceanîi. Precizăm că Ilan Șor s-a născut pe 6 martie 1987, la Tel Aviv.

Într-o scurtă intervenție, deputatul Maria Ciobanu, Blocul ACUM, s-a arătat indignată de faptul că președintele Parlamentului „l-a felicitat cu prilejul zilei de naștere” pe un deputat „penal”. Maria Ciobanu a spus că ea îi urează lui Ilan Șor „ani mulți cu executare”.

„Probabil, Dumneavoastră nu ați fost prea atentă la felicitarea mea”, a fost răspunsul Zinaidei Greaceanîi pentru Maria Ciobanu.

Președintele Parlamentului a menționat că urmează 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, adresând felicitări cu prilejul acestei sărbători.  

Fluxul de știri
0