Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Deputații au operat modificări în componența unor delegații parlamentare

© Sputnik / Rodion ProcaParlament
Parlament - Sputnik Moldova
Abonare
Deputații au votat în ședința de astăzi modificarea componenței unor delegații parlamentare și comisii permanente ale Legislativului.

CHIȘINĂU, 10 mart - Sputnik. Parlamentul Republicii Moldova a aprobat astăzi mai multe Hotărâri care vizează modificarea componenței unor delegații și comisii permanente.

justiție - Sputnik Moldova
Societate
Președintele CSM ar putea fi ales după reguli noi: Decizia Parlamentului

Printr-o hotărâre adoptată de Legislativ au fost operate schimbări în componența nominală a unor delegații ale Parlamentului Republicii Moldova de legislatura a X-a la organizațiile parlamentare internaționale și bilaterale.

De asemenea, deputații au operat modificări la Hotărârea privind componența nominală a delegației Parlamentului Republicii Moldova de legislatura a X-a la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

Mai exact, la rubrica ”membri”, deputatul Andrian Candu a fost substituit cu deputata Ruxandra Glavan. Iar la rubrica ”membri supleanți” deputatul Vladimir Cebotari este înlocuit cu Nicolae Ciubuc. 

Alte două hotărâri aprobate astăzi prevăd schimbarea componenței nominale a unor comisii permanente ale Parlamentului, precum și a listei membrilor supleanți ai comisiilor. Hotărârile au fost aprobate în temeiul Regulamentului Parlamentului Republicii Moldova, cu majoritatea voturilor deputaților.

Fluxul de știri
0