Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Decizie de ultimă oră: Vânzarea biletelor pentru meciul amical Moldova-Rusia, amânată

© Sputnik / Владимир Песня / Accesați arhiva multimediaФутбол.
Футбол. - Sputnik Moldova
Abonare
Federația Moldovenească de Fotbal a decis să amâne punerea în vânzare a biletelor pentru meciul amical Moldova–Rusia.

CHIȘINĂU, 10 mar - Sputnik. După ce Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a decis astăzi ”anularea manifestărilor publice în masa, conform recomandărilor OMS”, Federația Moldovenească de Fotbal a decis să amâne punerea în vânzare a biletelor pentru meciul amical Moldova–Rusia, care urma să se desfășoare pe 31 martie la Chișinău. 

бутылка с водно-спиртовым дезинфицирующим средством для рук - Sputnik Moldova
Societate
Coronavirus în Moldova: Câte instituții medicale sunt pregătite să facă față situației

FMF susține că va anunța ulterior ziua în care vor fi scoase din nou în vânzare biletele. În același timp, Federația anunță că va emite în scurt timp un comunicat oficial referitor la competițiile de fotbal.

Dimineață, ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat că în prezent în Moldova sunt 12 cazuri suspecte de contaminare cu COVID-19. Persoanele sunt internate în spital. 

Totodată, ministrul anunță că 10 dintre persoanele care au traversat frontiera nu au fost identificate din cauza că nu au completat corect fișele epidemiologice. Ar fi vorba de cetățeni din Italia și România.

În context, autoritățile propun sancționarea persoanelor care încalcă regimul de autoizolare. Mai mult, nu se va permite ieșirea de pe teritoriul Republicii Moldova a acestor persoane. Ministrul spune că ieri a fost probat un nou model al fișei în care se atenționează despre responsabilitatea pentru datele oferite de persoană.

Fluxul de știri
0