Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministerul Sănătății oferă noi informații despre starea pacientei infectate cu coronavirus

CC0 / Pixabay / leo2014 / Coronavirus
Coronavirus - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale prezintă cele mai recente informații despre starea pacientei infectate cu coronavirus, care este izolată la Spitalul Clinic Republican.

CHIȘINĂU, 9 mar - Sputnik. Starea pacientei internate la Spitalul Clinic Republican, care este infectată cu coronavirus se îmbunătățește. Ministerul Sănătății susține că dinamica este pozitivă, iar femeia nu mai are nevoie de respirație asistată. 

Больница в Коммунарке примет пациентов с подозрением на коронавирус - Sputnik Moldova
Societate
Moldovenii plasați în carantină în România, lăsați să-și continue drumul spre casă

În același timp, instituția precizează că în cazul celor doi copii și doi adulți care prezentau simptom nu s-a confirmat prezența virusului în organism - testele de laborator au ieșit negative. 

În prezent sunt însă alte șase cazuri suspecte de coronavirus. Persoanele sunt internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase “Toma Ciorbă”. Aceștia au revenit în țară din zonele cu risc sporit de infecție, prin punctele de trecere a frontierei terestre și aeriene. În cazul lor au fost deja prelevate probele de laborator.

Cât privește cele 14 persoane care se aflau la bordul avionului Milano-Chișinău și au prezentat informații eronate în fișele epidemiologice, Ministerul Sănătății și Ministerul de Interne continuă căutările pentru a le identifica. 

Fluxul de știri
0