Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Wizz Air suspendă toate zborurile din România spre nordul Italiei

© Sputnik / Rodion ProcaCамолет компании Wizzair
Cамолет компании Wizzair - Sputnik Moldova
Abonare
Având în vedere blocarea nordului Italiei din cauza epidemiei de coronavirus, compania aeriană Wizz Air a anunțat duminică decizia de a suspenda toate zborurile pe rutele din România spre nordul Italiei.

BUCUREŞTI, 8 mart – Sputnik, Doina Crainic. Toate zborurile companiei low-cost Wizz Air pe rutele din România spre Treviso (în apropiere de Veneția) și Bergamo vor fi suspendate, a anunţat compania duminică.

Coronavirus - Sputnik Moldova
Ministerul Sănătății: Bolnava de coronavirus, în secția reanimare și terapie intensivă
Mai exact, persoanele care au bilete pentru zborurile București – Bergamo, București – Treviso, Cluj – Bergamo, Cluj – Treviso, Timișoara – Bergamo, Timișoara – Treviso, Suceava – Bergamo, Iași – Treviso, Iași – Bergamo și Craiova – Bergamo nu vor putea călători până pe data de 3 aprilie.

„Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie”, a anunţat Wizz Air într-un comunicat remis Mediafax.

Fluxul de știri
0