Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident pe șosea în Ivanovca, Basarabeasca: Șoferul descarcerat dintre fiare – Foto

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență Accident pe șosea în Ivanovca, Basarabeasca: Șoferul descarcerat dintre fiare
Accident pe șosea în Ivanovca, Basarabeasca: Șoferul descarcerat dintre fiare    - Sputnik Moldova
Abonare
În dimineața zilei de 7 martie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați pentru a interveni la descarcerarea unei persoane prinse între fiarele unui autovehicul implicat într-un accident de circulație.

CHIȘINĂU, 8 mart - Sputnik. Apelul la 112 a fost recepționat la ora 7:54.

Girofar al mașinii de poliție - Sputnik Moldova
Accidente
Încă un accident, de data asta cu final tragic: biciclist, sub roțile mașinii – Video
Potrivit primelor informații, un autoturism de model Ford Transit s-a răsturnat pe șosea, în apropiere de localitatea Ivanovca, raionul Basarabeasca.

La fața locului au fost solicitați pompierii pentru a efectua lucrări de descarcerare, întrucât conducătorul auto a rămas prins în fiarele mașinii avariate. Salvatorii au reușind să deblocheze șoferul în vârstă de 33 de ani și să-l predea echipelor medicale ajunse la fața locului.

În urma accidentului, conducătorul auto os-a ales cu traumatisme, dar și o femeie în vârsta de 35 de ani, care era pasager. Ambele persoane au fost transportate la spitalul raional din Cimișlia, viața lor fiind în afara pericolului.

Circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 75 situații de risc.

Fluxul de știri
0