Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă un accident, de data asta cu final tragic: biciclist, sub roțile mașinii – Video

© Pixabay / fsHHGirofar al mașinii de poliție
Girofar al mașinii de poliție - Sputnik Moldova
Abonare
În raionul Râșcani, un bărbat de 60 de ani, aflat la ghidonul unei biciclete, a fost lovit violent de o mașină în timp ce se deplasa pe șosea. Victima a decedat la spital.

CHIȘINĂU, 6 mart - Sputnik. Ofițerul de presă responsabil de Inspectoratului de Poliție Râșcani, Svetlana Talpă, a relatat pentru Sputnik Moldova că ieri, pe șoseaua R-7, în raionul Râșcani, s-a produs un tragic accident rutier. Un bicilista a fost lovit violent.

Ajungând la fața locului, grupul de reacționare operativă a stabilit că o persoană de gen masculin, în vârstă de 27 de ani, locuitor al raionului Râșcani, conducând unitatea de transport de model Volkswagen Caddy, în timpul deplasării nu a observat biciclistul care se deplasa pe șosea. Respectiv, nu a frânat la timp și ca rezultat a lovit un biciclistul de gen masculin, în vârstă de aproximativ 60 de ani, care este locuitor al raionului Râșcani.

În urma accidentului rutier, biciclistul a decedat la Spitalul Raional Râșcani.

Oamenii legii stabilesc acum și alte circumstanțe în care a avut loc accidentului.

Fluxul de știri
0