Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

De 8 martie, președintele Rusiei le-a felicitat pe femei – Video

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaРабочая поездка президента РФ В. Путина в Ивановскую область
Рабочая поездка президента РФ В. Путина в Ивановскую область - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, le-a felicitat pe femeie, dar i-a îndemnat și pe bărbați să se străduie să fie demni de femeile lor.

CHIȘINĂU, 8 mart - Sputnik. De ziua Internațională a Femeii, președintele Federației Ruse le-a urat femeilor să fie fericite, dragoste și sănătate. El a spus că femeile reușesc să le facă pe toate, să aibă grijă de confortul din căminul familial, să se bucure de succes la locul de muncă și la învățătură și, în același timp, să rămână fermecătoare, frumoase și feminine.     

Mesajul lui Putin a fost difuzat de posturile de televiziune rusești.

 

"Aceasta este o sărbătoare întotdeauna plină de bucurie, de flori, cadouri, de sentimente sincere și cordiale. Noi ne grăbim să le felicităm pe mamele noastre, pe soțiile noastre, de fiicele noastre, prietenele, colegele noastre, să le mărturisim dragostea și admirația noastră, respectul și recunoștința, să vă spunem că voi, dragele noastre femei, sunteți cele mai bune în lume", a declara președintele.

Весна в дендрарии: цветы распустились раньше времени. - Sputnik Moldova
Societate
Președintele Dodon și premierul Chicu, mesaj de 8 martie pentru femeile Moldovei - Video
În special președintele rus și-a exprimat recunoștința față de mame, dat fiind că ele dăruiesc lumii vieți noi și educă copiii, dându-le dragostea lor.

"Este lucrul cel mai responsabil, deloc simplu, dar și cel mai nobil și demn de recunoștința noastră. Vă doresc din tot sufletul, dragi femei, să fiți fericite. Înțeleg că aici multe depind de noi, bărbații, și noi ne vom strădui să fim demni de dumneavoastră, să ne asumăm cât mai multe griji. Și noi întotdeauna vom proceda anume așa. Întotdeauna, nu doar de 8 martie", a declarat șeful statului rus.   

Fluxul de știri
0