Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Important: Guvernul anunță convocarea Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică

© Sputnik / Miroslav RotariGuvern „Ziua ușilor deschise la etajul 5”
Guvern „Ziua ușilor deschise la etajul 5” - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul de presă al Guvernului anunță convocarea Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică chiar în dimineața zilei de 8 martie.

CHIȘINĂU, 7 mart - Sputnik. În dimineața zilei de 8 martie, la Guvern va fi convocată Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, cu începere de la ora 8:0. Serviciul de presă al Guvernului nu a oferit mai multe detalii.

Coronavirus - Sputnik Moldova
Rusia
La Moscova a fost externat primul rus care s-a îmbolnăvit de coronavirus

Sâmbătă, Ministerul Sănătății a venit cu unele precizări pe referindu-se la informația apărută în presă, privind infectarea prin Coronavirus de tip nou, a unei persoane care a zburat cu o cursă aeriană din Chișinău, spre Moscova și a anunțat că Punctul Focal Național nu a fost informat oficial de către autoritățile din Rusia, despre acest lucru, însă prin intermediul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova și Misiunilor Diplomatice, a fost făcută o solicitare pentru a avea un răspuns oficial.

Anterior, când s-a convocat ședința Comisiei Națională Extraordinară de Sănătate Publică a fost anunțat cod galben de alertă la nivel național de pericol de infectare cu coronavirus, după izbucnirea unui focar în nordul Italiei. Totodată, atunci a fost efectuat un schimb de opinii privind modul de punere în aplicare a recomandărilor formulate de către Organizația Mondială a Sănătății.

Fluxul de știri
0