Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

La Moscova a fost externat primul rus care s-a îmbolnăvit de coronavirus

CC0 / Pixabay / leo2014 / Coronavirus
Coronavirus - Sputnik Moldova
Abonare
Rusu care s-a îmbolnăvit de coronavurus a fost externat dintr-un spital din Moscova, au anunțat autoritățile medicale ruse pentru RIA Novosti.

CHIȘINĂU, 7 mart - Sputnik. Este vorba de cetățeanul David Berov, care este angajatul Biroului de Fotbal al Federației Ruse.

Отделение для людей с подозрением на коронавирус в Боткинской больнице - Sputnik Moldova
Situația privind Coronavirusul în Moldova: Ministerului Sănătății vine cu noi detalii
Medicii ruși care l-au tratat pe Berov spun că testele au arătat că acum acesta este sănătos. Tratamentul și investigațiile s-au desfășurat cu standardele din domeniu.

După externare, Berov intenționează să meargă acasă. El le-a mulțumit medicilor pentru tratament și atenția de care s-a bucurat.

Precizăm că un șir de instituții și servici din Moscova (clinici, spitale, transporturi, spațiu locativ) se află în regim de alertă maximă din 5 martie. Autoritățile medicale consideră că acest lucru permite evitarea răspândirii coronavirului și a altor boli infecțioase.

Până în prezent, în Federația Rusă au fost înregistrate 10 cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus.

Fluxul de știri
0