Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Duminică, 8 Martie, alegeri locale repetate în satul Călinești, raionul Fălești

© Sputnik / Miroslav RotariМестные выборы 2018
Местные выборы 2018 - Sputnik Moldova
Abonare
De Ziua Internațională a Femeii, 8 Martie, locuitorii satului Călinești din raionul Fălești vor merge să-și aleagă primarul.

CHIȘINĂU, 7 mart - Sputnik. Comisia Electorală Centrală anunță într-un comunicat de presă că duminică, 8 martie 2020, vor avea loc alegeri locale repetate în satul Călinești, raionul Fălești.

Андриан Канду  - Sputnik Moldova
Eroarea lui Andrian Candu sau cui îi servește constituirea unui partid Pro Moldova
Acolo, pentru funcția de primar candidează Eduard Curtescu, candidat din partea Blocului Electoral „ACUM Platforma DA și PAS”, și Svetlana Pădure, din partea Partidului Democrat din Moldova.

Potrivit Direcției Comunicare, Relaţii Publice şi Mass-Media a Comisiei Electorală Centrală, secția de votare va fi deschisă de la ora 7:00 până la ora 21:00.

Amintim că CEC a decis organizarea votării repetate pentru turul doi de scrutin în această localitate după ce Curtea de apel Bălți și de Curtea Supremă de Justiție nu au confirmat alegerile pentru funcția de primar al localității respective, din 3 noiembrie 2019.

Fluxul de știri
0