Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă cinci cazuri suspecte de coronavirus în Moldova: Ce au arătat testele de laborator

© AFP 2024 / STRCoronavirus
Coronavirus - Sputnik Moldova
Abonare
După ce dimineață la ședința Punctului Focal Național s-a anunțat despre un cazu suspect de coronavirus în Moldova, pe parcursul zilei altor cinci persoane cu simptome le-au fost prelevate probe pentru efectuarea analizelor de laborator.

CHIȘINĂU, 6 mar - Sputnik. În cazul persoanei cu simptome de coronavirus despre care s-a anunțat dimineață la ședința Punctului Focal Național, testele de labolator nu au confirmat prezența COVID-19 în organism.

Coronavirus - Sputnik Moldova
Plan de acțiuni: Ce se va întâmpla cu moldovenii, dacă se vor îmbolnăvi de coronavirus
Anunțul a fost făcut de reprezentanții Ministerului Sănătății.

Pe parcursul zilei însă au fost prelevate probe la alte două persoane revenite din Italia, precum și la alte 3 revenite din China. Și în cazul lor, rezultatele de laborator au fost negative. 

Tot astăzi, a avut loc instruirea personalului medical din cadrul Institutului Mamei și a Copilului cu privire la algoritmul de măsuri de prevenire și control al infecției COVID-19.

Potrivit informațiilor, până în acest moment, Agenția Națională pentru Sănătate Publică a procesat 1313 fișe epidemiologice.

Fluxul de știri
0