Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

America se pregătește de pandemie! Stare de urgență declarată în California

© AFP 2022 / MIGUEL MEDINACoronavirus
Coronavirus - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Recomandările Homeland Security sunt de aprovizionare a stocurilor de hrană și apă pe o durată de două săptămâni, dar cuprind și sfaturi pentru aprovizionarea cu vitamine, minerale și medicamente

BUCUREȘTI, 5 mart - Sputnik, Evan Răutu. Un anunț care pune lumea pe gânduri a fost făcut aseară de cunoscutul realizator TV Mihai Gâdea. Anunțul se bazează pe o informare a site-ului oficial al Homeland Security (Departamentul de securitate internă al SUA).

Coronavirus - Sputnik Moldova
Plan de acțiuni: Ce se va întâmpla cu moldovenii, dacă se vor îmbolnăvi de coronavirus
Homeland Security atrage atenția supra unor demersuri pe care cetățenii americani trebuie să le facă înainte de… pandemie! Cu alte cuvinte, Departamentul de securitate internă se pregătește la o extindere a epidemiei la nivelul SUA – sau al continentului nord-american… sau chiar la nivelul planetei!

Și, atenție, recomandările Homeland Security sunt de aprovizionare a stocurilor de hrană și apă pe o durată de două săptămâni, dar cuprind și sfaturi pentru aprovizionarea cu vitamine, minerale și medicamente pentru boli cronice, febră, dureri de stomac,.

”OMS a arătat că infecțiile cu noul coronavirus sunt de trei ori mai mortale decât infecțiile cu virusul gripei sezoniere”, scrie portalul DC News, adăugând că ”Organizația Mondială a Sănătății a avertizat că tulpina de coronavirus din spatele unei crize globale aflate în creștere ucide 3,4 la sută din toți pacienții”.

Update

Guvernatorul Californiei Gavin Newsom a declarat aseară stare de urgenţă din cauza situaţiei provocate de epidemia cu COVID19 – în statul de pe coasta de vest fiind confirmate 53 de cazuri de contaminare, relatează presa internațională.

Reamintim că, inițial, s-a spus că virusul moare la temperaturi ridicate. În California, Ls Angeles, temperatura minimă a fost de 11 grade, maxime în jur de 24 de grade.

Fluxul de știri
0