Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rezultatele de laborator: Sunt sau nu bolnavi de coronavirus cei doi moldoveni cu simptome

© Sputnik / Игорь Зарембо / Accesați arhiva multimediaMedicină
Medicină  - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentanții Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale au oferit moi informații despre cei doi moldoveni reveniți din Italia cu simptome de coronavirus.

CHIȘINĂU, 5 mart - Sputnik. Rezultatele testele de laborator au arătat că cei doi moldoveni reveniți din Italia, care prezentau simptome de coronavirus, nu sunt contaminați. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Человек в маске у супермаркета в итальянском городе Казальпустерленго - Sputnik Moldova
Video - Imagini șocante: Iată cât de panicați sunt nemții din cauza coronavirusului

”Probele prelevate și transmise pentru testare la laboratorul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică au arătat că persoanele revenite recent din Italia nu sunt infectate cu coronavirus”, menționează reprezentanții instituției. 

Amintim că Agenția Națională de Sănătate Publică a anunțat dimineață despre două cazuri suspecte de coronavirus. Informația a fost făcută publică în cadrul ședinței Punctului Focal Național privind controlul infecției prin coronavirus. Este vorba despre doi adulți care au revenit din zonele de risc ale Italiei.

La Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”, în ultimele 24 de ore, s-au adresat 44 de persoane. 26 dintre acestea au fost internate pentru că s-au confirmat diferite maladii - gripă, infecții ale căilor respiratorii superioare, infecții respiratorii acute severe și toxiinfecții alimentare.

Fluxul de știri
0