Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chișinăuienii sunt încântați să circule cu acest taxi: Iată cine se află la volan - Video

Abonare
O tânără frumoasă și curajoasă din Chișinău și-a transformat pasiunea în meserie: conduce de 17 ani, iar de câteva luni activează într-o firmă de taximetrie.

CHIȘINĂU, 4 mar – Sputnik. Tânăra ne povestește că în sfârșit și-a găsit un serviciu la care merge cu bucurie. Are studii ce o califică pentru industria ușoară, a urmat cursuri de manichiură, de frizer, a activat în domeniul vânzărilor, câțiva ani a lucrat peste hotare, dar nicăieri nu s-a simțit mai bine decât acum, la volanul unui taxi.

Îi place foarte mult să conducă. Dacă la alte locuri de muncă aștepta cu nerăbdare să i se încheie programul, se simțea plictisită și obosită, acum se trezește dimineața cu bună dispoziție și urcă la volan „cu cea mai mare plăcere”.

За рулем, автомобиль, La volan, automobil - Sputnik Moldova
Ce văd moldovenii când se privesc în oglindă: Faptul uluitor dezvăluit de experți

Pasagerii din Chișinău încă mai sunt surprinși când văd o femeie-taximetrist. Mulți își manifestă neîncrederea la început, își cuplează cu grijă centura, dar peste câteva minute se relaxează și se arată încântați: fata conduce foarte bine.   

Tânăra nu lucrează după ora 18:00, pentru a evita clienții conflictuali și situațiile neplăcute.

În rest, îi place să locuiască și să lucreze în Chișinău și spune că ea personal se simte mai bine acasă decât peste hotare, chiar dacă aici banii se câștigă mai greu.  

Fluxul de știri
0