Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Oficial: Este sau nu bolnav de coronavirus copilul internat cu simptome la Toma Ciorbă

© SputnikVizita lui Igor Dodon la Spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorbă”
Vizita lui Igor Dodon la Spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorbă” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății oferă informații despre starea copilului internat la Spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorbă” cu simptome de coronavirus.

CHIȘINĂU, 4 mar - Sputnik. Copilul de doi ani internat cu simptome de tuse și febră la spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorbă” nu este bolnav de coronavirus.

Лечение пациентов в центральной больнице города Ухань - Sputnik Moldova
A ajuns și în Ucraina: Primul caz confirmat de coronavirus chiar la hotarul Moldovei

Asta au arătat testele de laborator după prelevarea probelor. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Copilul a revenit recent din Italia, care este acum cel mai mare focar de coronavirus din Europa.

Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat că vor fi intensificate măsurile de prevenire și control privind infecția.

Totodată, ministrul a menționat că la moment, Agenția Națională pentru Sănătate Publică dispune de suficiente teste pentru testarea cazurilor suspecte, iar la sfârșitul săptămânii viitoare, vor fi livrate alte 1000 de teste, din partea Organizației Mondiale a Sănătății.

Fluxul de știri
0