Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cabinetul de miniștri se întrunește astăzi în ședință: Ce subiecte sunt pe ordinea de zi

© Sputnik / Miroslav RotariGuvernul republicii Moldova
Guvernul republicii Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, prezidează astăzi ședința Cabinetului de Miniștri. Iată ce subiecte sunt incluse pe ordinea de zi.

Întâlnirea premierului cu veteranii  - Sputnik Moldova
Societate
Premierul Ion Chicu a discutat cu veteranii conflictului armat de pe Nistru - Detalii
CHIȘINĂU, 4 feb - Sputnik. Miniștrii se întrunesc astăzi în ședință. Pe ordinea de zi se regăsesc mai multe subiecte importante, între care: Regulamentului cu privire la modul de stabilire și plată a indemnizațiilor pentru unele categorii de copii și tineri; 

regulamentului privind procedura de repatriere a copiilor și adulților – victime ale traficului de ființe umane, a persoanelor aflate în situație de dificultate, precum și a copiilor neînsoțiți, regulamentului cu privire la modul de stabilire și plată a ajutorului social; iniţierea negocierilor şi aprobarea semnării Memorandumului de înțelegere dintre Cancelaria de Stat a Republicii Moldova și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare privind prima fază a Proiectului „Mă implic”.

La fel, miniștrii vor examina și avizul asupra proiectului de hotărâre a Parlamentului privind declararea lunii martie a anului 2020 drept „Luna consacrată celebrării a 30 de ani de activitate a femeilor în Parlamentul Republicii Moldova”. 

Fluxul de știri
0