Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kremlinul dezvăluie cum este protejat Putin de coronavirus

© Sputnik / Владимир Астапкович / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Au fost întreprinse toate măsurile necesare pentru protejarea președintelui rus Vladimir Putin de infecția cu coronavirus, a anunțat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

CHIȘINĂU, 4 mart – Sputnik. Toate măsurile de igienă preventive pentru asigurarea protecției președintelui Rusiei, Vladimir Putin, de coronavirus sunt respectate, se întreprinde tot ce este necesar, a anunțat jurnaliștii purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Медицинские маски - Sputnik Moldova
Rusia
În Rusia a fost interzis exportul de măști medicale - detalii

“Se întreprinde tot ce este necesar pentru prevenirea pătrunderii coronavirusului în anturajul președintelui. În realitate, este vorba de niște măsuri de igienă preventive care pot fi luate de orice cetățean al Federației Ruse”, a spus Peskov, fiind întrebat ce măsuri de protecție a președintelui împotriva coronavirusului sunt întreprinse.

Luni, centrul operativ pentru controlul și monitorizarea situației legate de coronavirus a anunțat că s-a confirmat contaminarea unui rus revenit din Italia. Starea bărbatului este satisfăcătoare. A fost stabilit cercul de persoane care au contactat cu el - 24 persoane au fost internate, iar alte 80 se află în carantină. Marți, viceprimarul Moscovei pentru problemele dezvoltării sociale, Anastasia Rakova, a anunțat că primele rezultate ale analizelor tuturor persoanelor internate sunt negative.

Fluxul de știri
0