Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Exclusiv: Cum arată o zi din viața familiei Ceban - dezvăluirile soției primarului

© Sputnik / OsmatescoTatiana CEBAN
Tatiana CEBAN - Sputnik Moldova
Abonare
În premieră absolută, soția lui Ion Ceban a oferit un interviu pentru un studio de radio din Moldova. Tatiana Ceban a dezvăluit în cadrul emisiunii INTERSECȚII de la Sputnik Moldova detalii curioase din viața de familie.
Exclusiv: Cum arată o zi din viața familiei Ceban - dezvăluirile soției primarului

Tatiana Ceban spune că nu și-a imaginat vreodată că va deveni soția primarului general al Capitalei. Însă astăzi este nespus de bucuroasă pentru succesele profesionale ale soțului ei, dar și pentru faptul că au reușit să construiască o familie în care domină dragostea, respectul și înțelegerea.

Ion și Tatiana Ceban  - Sputnik Moldova
Cine este soția lui Ion Ceban: Vezi cu ce se ocupă

Chiar dacă nu reușesc să petreacă mult timp împreună în timpul săptămânii din cauza programului solicitant al soțului, Tatiana Ceban ne-a mărturisit că în zilele de weekend fac tot posibilul pentru a fi împreună în sânul familiei.

"Ne place să petrecem timpul împreună. Ne încărcăm cu energie pozitivă unul de la celălalt", a afirmat ea.

Soția primarului spune că în timpul serviciului nu-și deranjează soțul cu multe apeluri telefonice, întrucât Ion Ceban are multe activități importante pe parcursul zilei. Întrebată cum arată o zi din viața familiei lor, Tatiana Ceban a povestit:

"Ion se trezește la ora 3-4 dimineața. Doarme puțin: se culcă târziu și se trezește devreme. Apoi face puțin sport și pleacă la serviciu. Eu pregătesc copiii de școală și grădiniță și ieșim din casă. Pe parcursul zilei nu prea îl sun, dar știu că dacă va fi o urgență pot conta pe el. Când nu era primar, mă telefona și el mai des. Acum vorbim mai rar la telefon", a precizat Tatiana Ceban.

De regulă, ea ajunge mai devreme cu copiii acasă. ”Suntem fericiți dacă ajunge și Ion la cină, dar se întâmplă mai rar”, spune soția lui Ceban. Când primarul ajunge acasă, soția nu-l tachinează cu multe întrebări despre serviciu. Tatiana spune că discută despre copii, despre ziua care a trecut și mai puțin vorbesc despre problemele de la muncă.

"Este foarte epuizat. Nu-mi povestește multe lucruri. Nici nu aștept aceasta. Îl las în liniște și discutăm chestiuni de familie, iar mai apoi, dacă el începe discuția, vorbim și despre serviciu", a menționat prima doamnă a Capitalei.

Ion și Tatiana Ceban sunt căsătoriți de 14 ani și cresc împreună doi copii de 7 și 5 ani. Aceștia s-au cunoscut într-un local din Capitală, datorită unui prieten comun. Chiar în acea seară, Ceban a sunat-o pe Tatiana ca să-i ureze noapte bună, dar și s-o întrebe dacă vrea să-i devină soție. După patru ani de la prima întâlnire, Ion Ceban și Tatiana Țaulean s-au căsătorit.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0