Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În ce stare se află copiii intoxicați din Cioc-Maidan – Iată ce spun medicii din Comrat

© Sputnik / Варвара Гертье / Accesați arhiva multimediaPacient la spital
Pacient la spital - Sputnik Moldova
Abonare
Zeci de copii care ar fi mâncat la școală au ajuns în stare medie gravă la Spitalul de Boli Infecțioase din Comrat.

CHIȘINĂU, 4 mart - Sputnik. Medicii din Comrat au precizat pentru Sputnik Moldova în ce stare se află copii care au fost internați aseară în Spitalul de Boli Infecțioase din Comrat.

Капельница / Picurătoare - Sputnik Moldova
Societate
36 de copii din Cioc-Maidan, Comrat, internați în spital, ieri noaptea

”Aseară începând cu ora 5 au fost aduși mai mulți copii în Spitalul de Boli Infecţioase din Comrat cu simtome de intoxicații. Ei aveau grețuri, febră, frisoane. Ei au fost examinați și până la ora unu noaptea 36 dintre ei au fost internați în spital. Copiii se află în stare de gravitate medie, dar stabilă”, a declarat pentru Sputnik Moldova directorul adjunct al Spitalului de Boli Infecțioase din Comrat, Ianioglo Constantin.

El a spus că nu există pericole pentru viața copiilor. Medicul speră că timp de 5 zile copii să fie externați. Ianioglo a confirmat că cel mai probabil copii s-au intoxicat după ce au luat masa în gimnaziul din satul Cioc-Maidan din municipiul Comrat.

Agenția de Sănătate Publică investighează acest caz pentru a stabili cu exactitate cauza de intoxicare a copiilor.  

Fluxul de știri
0