Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

36 de copii din Cioc-Maidan, Comrat, internați în spital, ieri noaptea

© Sputnik / Юрий Абрамочкин / Accesați arhiva multimediaКапельница / Picurătoare
Капельница / Picurătoare - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un caz grav de intoxicare alimentară în masă la gimnaziul din satul Cioc-Maidan, Comrat: 36 copii au fost internați în spital.

CHIȘINĂU, 4 mart – Sputnik. 36 copii de la gimnaziului din satul Cioc-Maidan, Comrat, au fost internați în spital ieri, seara târziu.

Капельница - Sputnik Moldova
Societate
Situație gravă la un liceu din Comrat: Peste 30 de elevi au ajuns intoxicați la spital
În total, medicii i-au examinat pe 120 de copii de la această instituție de învățământ, care s-ar fi intoxicat cu mâncarea preparată la cantina gimnaziului.

Ultimul din cei 36 de copii spitalizați a fost internat la miezul nopții.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale s-a sesizat pe cazul intoxicației alimentare în masă de la Cioc-Maidan.

Ieri seara, ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a solicitat acordarea asistenței medicale copiilor internați și, la necesitate, să fie transferați în instituțiile medicale naționale. Totodată, ea a cerut verificarea stării de sănătate a tuturor copiilor din gimnaziu, a profesorilor și altor angajați ai instituției. Ministerul menționează  că starea celor peste 30 elevi este gravă-medie, dar stabilă.

Fluxul de știri
0