Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum a comentat Serafim Urechean conflictul dintre Voronin și Diacov

© Sputnik / Miroslav RotariSerafim Urecheanu
Serafim Urecheanu  - Sputnik Moldova
Abonare
Serafim Urecheanu a vorbit în studioul Radio Sputnik Moldova despre conflictul dintre Vladimir Voronin și Dumitru Diacov.

CHIȘINĂU, 3 feb - Sputnik. Politicianul Serafim Urechean a vorbit în studioul Sputnik Moldova despre scandalul dintre Vladimir Voronin și Dumitru Diacov. Acesta consideră că astfel de polemici între doi politicieni de un asemenea calibru nu ar trebui să existe. În opini sa, situația este de-a dreptul jenantă.

”La bătrânețe unii ajung la mintea copiilor. Să mă ierte acești gentlemeni. Unul are 70 și altul are 80. Eu le-aș spune: Opriți-vă oamenii buni că arătați o pildă foarte proastă tinerii generații”, a apreciat Urechean.

În opinia sa, politicienii ar trebui să-i învețe altceva pe oameni.

”Dacă ei vor lua pildă și vor merge pe urmele voastre, noi nu avem nicio șansă de a supraviețui ca stat. Pur omenește, ca un cetățean care-și iubește țara, familia, neamul: opriți-vă oameni buni. Ce îi învățați voi pe oameni. Să fie niște bădărani pe la televiziuni, la microfoane?”. 

Ședința Parlamentului 03.05.2018  - Sputnik Moldova
Politică
Duelul Diacov-Voronin continuă: Liderul comunist cere dosar penal pentru liderul PDM
Ceea ce spun ei la diverse surse mediatice, vorbește despre aceea cum au guvernat ei țara și la ce au adus această țară, prin minciuni, prin insultări, prin denigrări, batjocură față de țară”.

Amintim că conflictul Voronin - Diacov a pornit de la o postare pe Facebook a lui Dumitru Diacov, în care democratul îl acuză pe liderul comuniștilor că ar fi încasat bani atunci când 14 deputați PCRM au migrat la Partidul Democrat. În acest fel, președintele de onoare al PDM a confirmat indirect că pentru cei 14 transfugi s-au plătit bani ca să plece din PCRM și să adere la PDM.  Liderul PCRM l-a acuzat, la rândul său, pe Diacov că ar fi încasat sume colosale de bani.

Mai mult decât atât, liderul PCRM Vladimir Voronin i-a cerut procurorului general inițierea unui dosar penal ca urmare a declarațiilor făcute de liderul PDM, Dumitru Diacov.

Fluxul de știri
0