Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Urmau să ajungă prostituate în Israel: Cum au scăpat două tinere din ghearele proxeneților

© AP Photo / Franka BrunsProstitution
Prostitution - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au reușit să destructureze o grupare de proxeneți care racolau tinere pentru practicarea prostituției în Israel.

CHIȘINĂU, 2 mar - Sputnik. Ofițerii Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații au efectuat percheziții acasă la trei persoane suspectate că ar face parte dintr-o grupare de proxeneți. 

Proxenetism - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Fiul unui primar şi şoferul acestuia au fost reţinuţi pentru proxenetism

Potrivit Procuraturii Generale, bănuiții ar fi recrutat tinere din Moldova, România și Ucraina, pe care le transportau în Israel pentru practicarea prostituției.

Totul a ieșit la iveală după ce unul dintre membrii grupării le-a propus unor tinere de 22 și 25 de ani, care lucrau într-un salon de înfrumusețare din Chișinău, să se prostitueze în Israel. Una dintre ele l-a denunțat însă, așa că oamenii legii au deschis o anchetă. 

Ofițerii de investigații au identificat și doi cetățeni ai Israelului care ar fi fost implicați în activitatea criminală. 

Suspecții sunt cercetați penal pentru proxenetism și riscă până la șapte ani de închisoare. 

Coordonatorul grupării ar fi o femeie din Moldova în vârstă de 60 de ani. Ea și-a recunoscut vina și cooperează cu autoritățile în cadrul anchetei. Ceilalți doi suspecți sunt un bărbat și o femeie de 25 și 30 de ani.

Fluxul de știri
0