Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Fiul unui primar şi şoferul acestuia au fost reţinuţi pentru proxenetism

© Photo : igp.gov.mdProxenetism
Proxenetism - Sputnik Moldova
Abonare
Fiul primarului din Comrat şi şoferul edilului au fost reţinuţi de ofițerii Centrului pentru combaterea traficului de persoane într-un dosar de proxenitism şi turism sexual.

CHIŞINĂU, 25 oct – Sputnik. Fiul primarului din oraşul Comrat şi şoferul acestuia au fost reţinuţi de ofițerii Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigație. Cei doi sunt suspectați de proxenetism şi organizarea turismului sexual.

Suspecții, de 24 și 30 de ani, deghizându-și activitatea infracțională, publicau diferite anunțuri pe un site specializat cu conținutul „Masaj erotic de neuitat, Masaj plin de pasiune, adorabilă domnișoară face cunoștință cu un bărbat”. Astfel, suspecții au recrutat mai multe tinere, pe care le vindeau clienților contra unei sume de o mie de lei pentru o oră de masaj erotic și servicii intime.

Frau - Sputnik Moldova
Societate
Proxenet care furniza prostituate de lux, reţinut în Moldova

Poliţia a identificat 6 tinere cu vârste cuprinse între 20 și  25 de ani, care au fost determinate să presteze servicii sexuale.

Bărbații au organizat şi pus la dispoziția unei delegații din Turcia două tinere care au oferit servicii sexuale contra plată.

În cadrul operațiunii desfășurate anterior, a fost reținută o femeie de 46 de ani, domiciliată în regiunea transnistreană, care s-a dovedit a fi capul acestei grupări şi alţi 4 complici cu vârste cuprinse între 25-40 ani.

Dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, ei riscă pedeapsă cu închisoare de până la 7 ani.

 


Fluxul de știri
0