Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Decis: Erdogan pleacă la Moscova

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaПоездка президента РФ В. Путина в Берлин для участия в Международной конференции по Ливии
Поездка президента РФ В. Путина в Берлин для участия в Международной конференции по Ливии - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, va pleca pe 5 martie la Moscova pentru a purta negocieri cu liderul rus, Vladimir Putin, în problema tensiunilor din provincial siriană Idlib.

CHIȘINĂU, 2 mar – Sputnik. Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat că speră să fie încheiat un armistițiu în provincia siriană Idlib după negocierile cu liderul rus, Vladimir Putin, transmite RIA Novosti.

Президент РФ В. Путин провел телефонный разговор с главами ДНР А. Захарченко и ЛНР И. Плотницким - Sputnik Moldova
Rusia
Erdogan i-a telefonat lui Putin pentru a discuta situația din Idlib

Luni dimineața, serviciile de presă ale ambilor lideri au confirmat că la Moscova vor avea loc consultări la cel mai înalt nivel pe 5 martie.

“În ceea ce-l privește pe Erdogan, într-adevăr, președintele Republicii Turce va efectua o vizită de lucru la Moscova pe 5 martie, unde planifică negocieri cu președintele nostru”, a declarat jurnaliștilor purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Mai devreme, partea rusă a subliniat că poziția Rusiei în problema Siriei va fi absolut consecventă și neschimbată. Moscova rămâne angajată acordurilor de la Soci, susține Damascul și dorința lui de a continua lupta cu terorismul.

Fluxul de știri
0