Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Până la lacrimi: "Родная Мама" – piesa care va sensibiliza o țară întreagă

© Sputnik / OsmatescoNata Boboc
Nata Boboc - Sputnik Moldova
Abonare
Tot mai mulți interpreți din Republica Moldova își doresc în repertoriul său piese în limba rusă. "Родная Мама" este o nouă producție muzicală semnată de interpreta Natalia Boboc. Piesa răscolește sufletul fiecărui om.
Până la lacrimi: "Родная Мама" – piesa care va sensibiliza o țară întreagă

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", a răsunat în premieră absolută piesa Родная Мама. În ajunul sărbătorii de 8 Martie, interpreta i-a adus un omagiu celor mai dragi ființe din lume.

Versurile și muzica îi aparțin chiar Nataliei, care spune că a creat piesa dintr-o răsuflare și speră că această o să-și găsească loc în sufletele tuturor ascultătorilor.

"Prin această piesă vreau să aduc un omagiu celor care sunt uneori pe nedreptate uitate și doar atunci când devenim noi mame realizăm valoarea și importanța acestor ființe", a subliniat interpreta.
Uneori uităm pur și simplu să sunăm mamele, să le întrebăm cum se mai simt, dacă au mâncat ceva astăzi. Unii își aduc aminte de mamă doar atunci când au nevoie de ceva. Puțini sunt cei care  își îmbrățișează mama, o sărută și îi spune cât de tare o iubește. Cel mai trist este faptul că atunci când o pierd realizează cât de dragă și importantă este această puternică ființă în viața unui om. Cât de dulce este cuvântul mamă, cât de scumpă este această femeie și câte sacrificii face pentru copiii săi. Ea ne așteaptă mereu cu brațele larg deschise, mereu este gata să ne ajute, să ne mângâie cu o vorbă dulce sau cu o privire.
Mesajul cântecului "Родная Мама" este unul emoționant. Acesta sensibilizează și atinge strunele sufletului fiecărui om. Autoarea își cere iertare pentru că prea târziu percepem importanța mamelor în viața noastră.
"Păcat că ne dăm seama de acest lucru prea târziu. Sunați-le cât mai des și cereți-vă iertare pentru că uneori le neglijați. Sărutați-le și cuprindeți-le cât mai sunt în viață", a conchis ea.

Vă îndemnăm să accesați fișierul audio atașat pentru a asculta piesa "Родная Мама", lansată pe 1 martie curent.

Fluxul de știri
0