Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Decis: Iată cine va reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2020

© Photo : NPO / CLEVER°FRANKEEurovision 2020
Eurovision 2020 - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentantul Republicii Moldova la Concursul European de Cântec „Eurovision – 2020” a fost ales. Iată cine va merge la Rotterdam.

CHIȘINĂU, 29 feb - Sputnik. Natalia Gordienko va reprezenta Republica Moldova la Concursul European de Cântec „Eurovision – 2020”. Astfel, Gordienko a acumulat numărul maxim de puncte din partea juriului. Votul maxim al telespectatorilor a fost acordat tot Nataliei. 

Natalia Gordienko  - Sputnik Moldova
Societate
Cât a costat piesa pentru Eurovision a Nataliei Gordienko: Ce spune artista - Video

În Finala Naţională au evoluat 19 interpreţi, după ce cu câteva zile în urmă Geta Burlacu s-a retras din concurs. Printre aceștia, nume sonore din showbiz cum ar fi Pasha Parfeni, Diana Rotaru, Maxim Zavidia. Câştigătorul Finalei Naţionale va reprezenta Republica Moldova la Concursul „Eurovision Song Contest – 2020”, care se va desfăşura în luna mai la Rotterdam, Ţările de Jos.

După aflarea rezultatelor, Natalia Gordienko a spus că speră să aducă Eurovisionul în Moldova.

Amintim că piesa cu care participă la concurs Natalia Gorgienkoa fost creată special pentru ea de interpretul rus Filip Kirkorov.

”Piesa a fost compusă pentru mine, a fost gândit proiectul special pentru mine. Piesa a fost compusă de Filip Kirkorov și o trupă din Grecia. Sunt mândră să fac parte din această echipă”, a spus Natalia Gordienko într-un  interviu oferit jurnalistei Doina Chiorescu.

Fluxul de știri
0