Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ion Chicu, felicitat de Igor Dodon cu o ocazie specială

© Photo : Facebook / Dodon IgorПрезидент Молдовы Игорь Додон и премьер Ион Кику
Президент Молдовы Игорь Додон и премьер Ион Кику - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului a apreciat profesionalismul și perseverența premierului, menționând calitățile manageriale ale acestuia.

CHIȘINĂU, 28 feb – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a felicitat cu puțin timp în urmă pe prim-ministrul Ion Chicu cu ocazia zilei de naștere.

”Exprim mulțumirea și satisfacția pentru profesionalismul, perseverența și experiența de care domnul Chicu dă dovadă în fruntea Guvernului”, a scris șeful statului pe pagina sa de Facebook.

Ion Perju Ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului - Sputnik Moldova
Societate
Ce a făcut ministrul Ion Perju după ce Igor Dodon l-a avertizat că-și va pierde funcția
El a apreciat calitățile de ”manager iscusit și de finanțist extraordinar”, dar și cele care definesc personalitatea premierului. Potrivit președintelui, cumsecădenia și energia lui Ion Chicu, sunt apreciate nu doar de prieteni și colegi, dar și de oamenii care au avut ”chiar și cea mai mică tangență” cu acesta.

Dodon a subliniat că are toată încrederea în competența și spiritul critic a lui Chicu și că acțiunile și deciziile lui vor fi îndreptate spre realizarea corectă a politicii statului, spre dezvoltarea continuă și sigură a țării, contribuind astfel la creșterea bunăstării cetățenilor Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0