Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Fost șef de spionaj francez va prezenta o emisiune la RT France

© AFP 2022 / ROMAIN LAFABREGUEAlain Juillet
Alain Juillet - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Postul de televiziune RT va difuza o emisiune de autor, prezentată de fostul șef al spionajului economic francez Alain Juillet. Emisiunea va avea în prim plan subiecte geopolitice.

CHIȘINĂU, 27 feb – Sputnik. Fostul șef al serviciului spionaj economic al Franței (Direcția Generală a Securității Externe), Alain Juillet, va prezenta o emisiune de geopolitică la postul de televiziune RT France.

RT Reporter Detained at US Inauguration Protests Faces Up to 10 Years of Prison - Sputnik Moldova
Rusia
RT lansează cursuri online de jurnalism

Emisiunea de 13 minute, intitulată “La Source” (Sursa) va fi difuzată pe post de două ori pe lună, iar prezentatorul va aborda subiecte legate de diplomație, conflicte, terorism, securitate și spionaj economic.

Dincolo de toate viziunile ideologice, geopolitica practică trebuie să ajute cetățenii să înțeleagă realitatea obiectivă, consideră Juillet.

Șeful RT France, Xenia Fiodorova, a declarat că este bucuroasă că o personalitate de un asemenea calibru va conlucra cu RT.

“Sunt convinsă că el îi va permite publicului nostru să privească în profunzime procesele geopolitice, ceea ce se întâmplă în lume”, a subliniat ea.

Prima emisiune urmează să apară în luna martie.

Fluxul de știri
0