Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

RT lansează cursuri online de jurnalism

© Sputnik / Mikhail Voskresenskiy / Accesați arhiva multimediaRT Reporter Detained at US Inauguration Protests Faces Up to 10 Years of Prison
RT Reporter Detained at US Inauguration Protests Faces Up to 10 Years of Prison - Sputnik Moldova
Abonare
Postul de televiziune RT lansează cursuri gratuite de jurnalism online. Cei mai buni participanți vor avea șansa să facă parte din echipa RT.

CHIȘINĂU, 14 ian – Sputnik. Postul de televiziune RT îi invită pe jurnaliștii începători, bloggerii și operatorii video să participe la traininguri online și webinare.

Павильон информационного агентства Sputnik   - Sputnik Moldova
Societate
Lavrov: Discriminarea Sputnik și RT încalcă angajamentele asumate în cadrul OSCE
Corespondenții și producătorii RT, autorii proiectelor digitale ale postului de televiziune, precum și reprezentanții agenției multimedia RUPTLY își vor împărtăși din experiența jurnalistică.

Școala RT, care funcționează în regim offline din 2016, va fi accesibilă acum și online. De la lansarea școlii, de cursuri au beneficiat 200 de persoane din 20 de țări.

“Școala RT este accesibilă și online. Acum la master class-uri vor putea participa persoanele din întreaga lume. Cei mai buni elevi ai Școlii vor avea posibilitatea să urmeze stagierea la RT și chiar să se alăture echipei postului de televiziune. Cei mai buni vor fi selectați de vorbitori și curatori”, a declarat coordonatorul proiectului Anna Kovtunova.

„Școala online RT” propune traininguri în domenii precum jurnalismul TV și online, new media, filmare și postproducție. Beneficiarii vor afla cum poate fi menținută atenția spectatorului, cum poate fi realizat un material neobișnuit sau un clip viral, vor învăța realizarea unui context original pentru rețelele de socializare și planificarea serialelor web.

Participarea în cadrul proiectului RT este gratuită, participanții vor fi selectați pe bază de concurs.

Mai multe detalii le puteați găsi pe site-ul Școlii online RT – rt.school.online.

RT reprezintă opt posturi de TV atât de știri, cât și de filme documentare, portaluri de știri în șase limbi de circulație internațională, precum și agenția multimedia RUPTLY. Știrile RT sunt urmărite săptămânal de 100 milioane de persoane din 47 de state ale lumii (Ipsos). RT ocupă primul loc în YouTube în categoria posturilor de televiziune și a fost nominalizat de șapte ori pentru premiul internațional Emmy.

Fluxul de știri
0